bubblepost

Voor leukste lifestyle, beauty en mode blogs

Truien seizoen

De koude dagen zijn weer begonnen, tijd om je zomerkleding goed op te bergen en je wintertruien weer tevoorschijn te halen. Maar wellicht zijn deze langzaam aan vervanging toe, of ben je er een beetje op uitgekeken. Ook kan het zijn dat je gebrek hebt aan wat nettere kleding in je kast, en heb je wel behoefte om daarnaar op zoek te gaan. Misschien ben je een beetje zoekende, zoekende naar je persoonlijke eigen stijl. Soms is dat ook goed om te doen, even alles in een nieuw jasje steken. Hierdoor zul je ook weer anders naar dingen gaan kijken en komen er misschien wel nieuwe kansen op je pad.

Bovenkleding

Neem bijvoorbeeld je bovenkleding. Het meest zichtbare gedeelte van je kleding, hetgene wat het eerste opvalt. Ben jij gewend om sweaters te dragen met een capuchon, maar wil je je graag wat serieuzer gaan kleden om als man goed over te komen op de arbeidsmarkt? Of wellicht wissel je graag van stijl, en heb je van alles wel wat in je kast. Een favoriet van dit moment op gebied van kleding is de coltrui mannen. Misschien is dit niet je eerste keuze, maar het is zeker het proberen waard. Je hebt er erg veel aanbod in en het staat in veel gevallen zowel stoer als netjes als casual. Je kan het bij bijna elke gelegenheid wel dragen en je kunt het combineren met zowel een spijkerbroek als een nette pantalon. Dit is iets wat elke man wel in zijn kast zou moeten hebben hangen.

Onderkleding

Ook je onderkleding is belangrijk, al is dit wel iets flexibeler te combineren. Een spijkerbroek kan in vele gevallen al heel goed gecombineerd worden met een nette trui of een blousje met colbert. Het moet dan uiteraard wel een mooie nette spijkerbroek zijn, en niet een met scheuren of gaten, of met alle kleuren van de regenboog. Het is altijd verstandig om een paar nette broeken in je kast te hebben liggen, waarvan het altijd handig is als er een pantalon tussen zit. Je zult zien dat er gelegenheden komen in je leven dat je er profijt van hebt als je je netjes kleed. De eerste indruk is in veel gevallen heel erg belangrijk. Maar zorg wel dat je altijd dicht bij jezelf blijft, en zoek een stijl en kleur die precies bij jou past. Hierdoor zul je zelfvertrouwen uitstralen en zullen dingen sneller jou kant op komen!